Rachelle Rijnders

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom help ik mensen graag met het begeleiden naar hun streefgewicht.
Waar een wil is......is een weg.
Helpen en ondersteunen doe ik graag, maar je moet zelf wel echt willen.
Afvallen en daarna op je streefgewicht blijven is niet altijd makkelijk, en je moet daarom wel een portie doorzettingsvermogen hebben.

Dus wees welkom!

De eerste stap van jouw afslanksucces is genomen, door naar de site van Coach Nutrition Breda te gaan.Je hebt immers een belangrijke stap gezet om te gaan werken aan een gezonde levensstijl met een bijpassend gewicht. Om je een indruk te geven wie ik ben en wat ik als Coach voor jou kan betekenen, zal ik mijzelf kort voorstellen.


Mijn naam is Rachelle Rijnders, samenwonend met mijn man Michel en ik ben moeder van drie kinderen (15, 13 en  9jaar). Ik woon in Prinsenbeek en ben sinds 2005 trotse eigenaar van mijn eigen praktijk. Ik ben  17jaar consulente van het 1op1dieet van Cambridge dieet geweest  en nu 2 jaar coach van Nutrition Breda dus alweer bijna 19 jaar coaching ervaring. , maar bovenal ervaringsdeskundige als het gaat om afvallen. Ik heb mogen ervaren dat de personen die deelnemen aan mijn 1 op 1 begeleiding niet alleen overgewicht verliezen, maar ook in hun gevoel dichter bij zichzelf komen en mentaal sterker worden. Die ervaringen wil ik graag met jou delen. Dat is nét de stok achter de deur die het verschil kan maken waarom het nu wel gaat lukken.

Afvallen doen we samen

Tijdens de 1 op 1 begeleiding van Coach Nutrition  kijk ik naar jou als persoon. Wat heb jij nodig? Een motiverend gesprek of een stok achter de deur of juist een luisterend oor? Het kan allemaal! Ik pas mijn begeleiding aan aan de situatie die jou helpt om jouw doelen te behalen. Ik help je graag bij het behalen van jouw streefgewicht.


Als je echt van het overgewicht af wilt, dan kan het!

Waarschijnlijk heb je je al ingelezen op deze site over het dieet. De volgende stap is mij bellen of een whatsapp sturen naar 06-25023968 of onderstaand formulier invullen. We zullen dan bespreken hoe jij jouw doelen kunt bereiken en wat voor jou de prettigste manier is om af te vallen. Tijdens een consult kan ik niet altijd de telefoon opnemen, laat je dan even een berichtje achter of stuur je me een mailtje dan probeer ik dezelfde (werk)dag nog contact met je op te nemen.


Wil je meer weten? Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.
wil je liever alleen producten bestellen en zelf aan de slag
bestel je producten via :
www.ditwilik.com


Coach Nutrition Breda
06-25023968
(whats appen is vaak sneller)Rachelle Rijnders in Breda

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

coach nutrition Breda

welkom !!

Welkom in de praktijk van het 
Coach Nutrition Breda 
Rode Baan 5 

www.coachnutritionbreda.nl
www.coachnutritionbreda.nl