info over de shots van coach nutrition breda

                                 


coach nutrition breda L-carnitine

 

Wat is L-carnitine?

De L-carnitine shots van Coach Nutrition worden gebruikt als voedingssupplement om je metabolisme te stimuleren. Daarnaast bevordert het gewichtsverlies. Naast deze voordelen kan L-Carnitine ook bijdragen aan cardiovasculaire gezondheid en de gezondheid van de hersenen/zenuwen. Met zijn frisse sinaasappelsmaak kan de shot zo gedronken worden.


Hoe werkt het?

Carnitine is een afgeleide van het aminozuur lysine. In je lichaam wordt carnitine aangemaakt uit aminozuren, lysine en methionine. Soms heeft dit proces een duwtje in de rug nodig. Dit voedingssupplement kan dan een uitkomst bieden. Het helpt om de bloedsuikerspiegel te verlagen en het faciliteert de aanvoer van vetzuren in de verbrandingsketen. Hierdoor kom je versnelt in vetverbranding. Deze vetverbranding draagt bij aan gewichtverlies.Vaak lusteloos of problemen met concentratie? Dit supplement kan je helpen met een betere focus! Door de juiste balans van ingrediënten in de shots zijn er ook resultaten behaald met betrekking tot het minimaliseren van de ontstekingsbevorderende invloeden van het lichaam zoals je die ook wel ziet bij allergieën.


Chroom

De shots bevatten ook chroom. Chroom ondersteunt de koolhydraatstofwisseling en helpt om de glucosetolerantie van je lichaam te versterken. Met andere woorden door een kleine hoeveelheid chroom toe te voegen aan je dagelijkse inname kan je de vetopslag in je lichaam onder controle houden.

Gebruik

Neem de shot in zijn geheel of tweemaal daags een halve. Neem de L-carnitine als shot direct uit de capsule of meng het met water.
Ingrediënten

Water, L-carnitine (Carnipure), (10%), zuurteregelaar (melkzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat), zoetstof (natriumcyclamaat, acesulfaam-k, sacharine), chroom(III)chloride

Bijwerkingen

In sommige gevallen kan L-carnitine hoofdpijn of misselijkheid veroorzaken. Mocht je hier last van hebben neem dan contact met mij op en dan kijken we samen of we eventueel de dosering of de wijze van inname kunnen aanpassen.Let op: Als je net gestart bent met het dieet kan hoofdpijn ook onderdeel uitmaken van het afkicken van de suiker. De zogenoemde keto-griep. 


coach nutrition breda magnesium shot


Waarom dit supplement zo'n belangrijke aanvulling isMagnesium shots bij Coach Nutrition

We hebben weer iets nieuws bij Coach Nutrition. Naast de L-carnitine shots, een voedingssupplement om je metabolisme te reguleren, hebben we nu Magnesium Shots.
Deze kleine krachtpatser zit in een buisje van 25 ml met een lekkere frisse sinaasappelsmaak. Daarnaast bevat het vitamine B6 wat essentieel is om de opname van magnesium te bevorderen.

Neem 1x per dag een shot, bij voorkeur voor het slapengaan omdat het ook van toegevoegde waarde kan zijn voor een goede nachtrust.Neem de shot niet tijdens eten omdat eten de opname van het magnesium kan verminderen waardoor het minder effectief is.

Waarom magnesium?

Als supplement wordt vaak gebruikt door mensen die last hebben van stress, rusteloosheid, vermoeide spieren of slapeloosheid. Deze klachten kunnen wijzen op een tekort aan Mg. In studies is aangetoond dat mensen met overgewicht of obesitas ook vaak aantoonbaar tekort hebben.Door het aanvullen met een supplement kan je je spier- en zenuwfunctie onderhouden, je botten sterk houden en je immuunsysteem ondersteunen. Maar het helpt ook bij het reguleren van je bloedsuikerspiegel, iets wat vaak in relatie is met het bekende hongergevoel. Daarnaast ondersteunt het ook de spijsvertering wat weer gunstig is wanneer je probeert af te vallen.

Voordelen van het gebruik van magnesium

Er zijn vele voordelen te benoemen. Denk dan bijvoorbeeld aan

 • Stressvermindering

Wanneer je de shot neemt dan helpt dat je spieren maar ook je geest ontspannen. Je nachtrust wordt bevorderd wat ook weer bijdraagt aan je algehele gezondheid. Een tekort aan magnesium wordt vaak gezien bij mensen met een burn-out. Wanneer je stress ervaart maakt het lichaam cortisol aan. Dit stresshormoon staat erom bekend dat het vet opslaat en afvallen moeilijker maakt.

 • Ondersteuning bij de spijsvertering

Ons lichaam gebruikt enzymen om de spijsvertering te reguleren. Deze enzymen worden gehaald uit voeding maar om dit te kunnen doen hebben we magnesium nodig. Het voedingspatroon van veel mensen is door de jaren heen verslechterd en vaak zit er in onze huidige voeding te weinig. Een tekort kan leiden tot slaapproblemen, stijve spieren en maagklachten maar ook gewichtstoename.

 • Goed voor hart en vaten

De kalium-, calcium- en natriumwaarden worden in balans gehouden door magnesium. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid. Daarnaast reguleert het de bloeddruk en je hartritme en zorgt voor een goede bloedtoevoer naar je hart. Magnesium zorgt voor een gezond en fit lijf.

 • Betere controle over de bloedsuikerwaardes

Magnesium heeft de eigenschap dat het insulineresistentie kan verminderen. Deze resistentie is een belangrijke oorzaak van diabetes type 2. Wanneer je dit supplement neemt dan zorg je daarmee ervoor dat je bloedsuikerwaardes beter gereguleerd worden. Studies wijzen uit dat je een verlaagd risico hebt op diabetes type 2 wanneer je magnesium gebruikt.

 • Krampbestrijding na het sporten

Ook voor sporters is deze shot een aan te raden supplement. Het helpt bij het bestrijden van kramp na het sporten en gaat verzuring van de spieren tegen. Het kan helpen bij wedstrijdstress en het kan je lichaam helpen om meer energie te krijgen.

Nu verkrijgbaar

De magnesium shots zijn nu verkrijgbaar bij mij in de praktijk. Ze kunnen natuurlijk ook opgestuurd worden!


Collageen shots van coach nutrition Breda

 Coach Nutrition heeft weer een nieuw product ontwikkeld dat echt een aanvulling is op ons assortiment: Collageen shots! 

Door de Coach Nutrition Collageen shots blijft de huid mooi, soepel en stevig. Naast dat de huid stevig wordt, helpt collageen ook tegen cellulitis.


Er zijn nog veel meer redenen om onze collageen ampullen te gebruiken tijdens het afvallen en in het algemeen. Vanaf half mei zijn deze Collageen Ampullen te bestellen. 
Weer een fantastisch accessoire product.


 

Tegenwoordig maken veel mensen zich zorgen over het ouder worden. 
Voor sommigen is het ouder worden een reden voor verdriet en hopeloosheid omdat dit natuurlijke proces geassocieerd wordt met een verlies aan aantrekkelijkheid, kracht en gezondheid in het algemeen. Kun je je voorstellen dat je ouder wordt zonder je zorgen te maken over deze problemen? 

Collageen is een essentieel onderdeel van de structuur van je weefsels, die het spier- en skeletstelsel kracht en weerstand geeft en de huid elasticiteit en frisheid verschaft. Naarmate de jaren verstrijken, wordt deze stof steeds minder geproduceerd, zodat een collageen supplement ons kan helpen om langer jong te blijven. 

Wat is collageen?

Collageen is een eiwit met een voornamelijk structurele functie, namelijk een molecuul dat zich kan groeperen in vezels om het lichaamsweefsel te bedekken en te beschermen. De cellen die het synthetiseren worden fibroblasten genoemd en werken door het samenvoegen en assembleren van talrijke aminozuren, waaronder lysine, glycine en proline.

Collageen is een essentieel onderdeel van het lichaamsweefsel en maakt tot vijfentwintig procent van ons lichaamsgewicht uit. Dit eiwit is vooral in overvloed aanwezig in het bindweefsel (huid, botten en gewrichten). 


 

Wat zijn de gevolgen van een collageentekort? 

Een te laag collageengehalte zal een reeks problemen veroorzaken die ons lichaam op meerdere niveaus zullen aantasten. Hoewel de duidelijkste symptomen zich op esthetisch niveau zullen voordoen, zullen er ook veranderingen optreden op het niveau van de botten, de spieren en de spijsvertering. De volgende lijst vat de belangrijkste gevolgen van het tekort aan dit eiwit samen: 

 • Uitdrukkingslijnen en rimpels: Collageen geeft de huid elasticiteit en structuur. Een tekort aan dit eiwit heeft een directe invloed op de stevigheid van de huid en versnelt het ontstaan van de eerste rimpels.
 • Donkere kringen en vermoeidheid: Collageenvezels dragen bij tot het behoud van het volume van het gezicht. Het verlies ervan maakt de veneuze haarvaten die onder de ogen lopen zichtbaarder en zorgt ervoor dat er donkere kringen ontstaan. Bovendien zal een tekort aan dit eiwit leiden tot een verdunning van het gezicht, vooral op de hoogte van de wangen, waardoor een “ziekelijk” uiterlijk ontstaat.
 • Verdunning van het tandvlees: Collageen speelt een essentiële rol bij het behoud van de gezondheid van het gebit door de verankering van de tanden aan het tandvlees. Een gebrek aan deze voedingsstof veroorzaakt een terugtrekking van het tandvlees, wat kan leiden tot pijn, gevoeligheid van de tanden voor kou en warmte en, in extreme gevallen, tandverlies.
 • Fijn en dof haar: Als het collageengehalte onvoldoende is, zal de toevoer van voedingsstoffen naar de haarfollikel worden aangetast en zal het haar kwetsbaarder zijn voor de werking van vrije radicalen. Dit alles bepaalt een haar met minder volume en een minder gladde textuur.
 • Cellulitis: Veel mensen associëren het verschijnen van cellulitis met een toename van de vetmassa. De waarheid is dat cellulitis het resultaat is van de druk van onderhuids vet (voornamelijk dijen en billen) op een dunne en onrekbare huid. Het verlies van collageen zal dus ook bij slanke mensen het verschijnen van cellulitis bevorderen.
 • Gewrichtspijn: Het gewrichtskraakbeen, dat grotendeels uit collageen bestaat, beschermt de gewrichten tegen stoten en voortdurend wrijven. Een daling van het niveau van dit eiwit kan leiden tot een verdunning van het kraakbeen, wat zich zal uiten in gewrichtspijn.
 • Spierpijn: Collageen verbindt ook spiervezels, ligamenten en pezen met botten. Het verlies van collageen zal deze verbindingen verzwakken, waardoor spierblessures vaker voorkomen en pijn veroorzaken.
 • Verlies van mobiliteit: Als de schade aan lichaamsweefsels ten gevolge van collageenverlies extreem hoog is, kan er sprake zijn van een verlies aan bewegingsvermogen. Deze aandoening is ernstig, maar is zeer zeldzaam, en komt meestal voor bij mensen met bepaalde ziekten (zoals lupus) waarbij de afbraak van het collageen wordt versterkt.
 • Verhoogde darmdoorlaatbaarheid: Onze darmbarrière maakt het mogelijk om voedingsstoffen uit de voeding op te nemen en tegelijkertijd de opname van toxines en micro-organismen te voorkomen. Een daling van het collageengehalte zal de doorgang van schadelijke stoffen bevorderen, waardoor diarree, constipatie, moeite met het absorberen van voedingsstoffen en concentratieproblemen ontstaan.


Belangrijk om te weten

 • Collageen is een essentieel eiwit voor de intactheid en het onderhoud van het lichaamsweefsel.
 • Collageen supplementen kunnen het verlies van dit eiwit als gevolg van veroudering, slechte voeding, stress of toxinen vervangen.
 • Collageen supplementen zijn zeer veilig en de bijwerkingen zijn vrij zeldzaam. In uitzonderlijke gevallen kunnen deze producten het calciumgehalte in het bloed veranderen.
coach nutrition breda

Google Maps inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Google Maps cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Contact

+31 6 25023968

coach@infocnbreda.nl


Adres

Coach Nutrition Breda

Rode Baan 5

Prinsenbeek 4841 BZ

Nederland

Openingstijden

consulten gaan op afspraak in de praktijk
online consulten zijn overdag & avond mogelijk
ophalen uit de box is 7 dagen per week mogelijk
vraag naar de info

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.